spotlight

ПРОЦЕДУРИ

spotlight

БИОГЕННИ ХРАНИ
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

spotlight

БОУЕН ТЕРАПИЯ

spotlight

Масажи

spotlight

БИОКОЗМЕТИКА

spotlight

ЙОГА

Печат
ПДФ
Апр
08

Отзиви на пациенти

Отзиви
Отзиви
Отзиви
  • Предишна
  • 1 от 4
  • Следваща
Р. ЦАНКОВ
Симптоми: Проблеми със стомашно-чревния тракт, силна хронична умора, нервно напрежение, лека депресия, стрес
„След първите две процедури, особено след първата, ми стана необичайно студено, но ми беше спокойно, замаяно и пусто – хубаво чувство. По време на процедурите се отпусках много дълбоко. След първите процедури сънят ми беше неспокоен, но това не ме притесняваше, защото показваше реакция на организма. След това постепенно енергията ми нарастваше, събуждах се отпочинал и със желание за живот. Успокоиха ми се червата. Остана ми проблемът със стомаха, който се дължи на упорита бактерия.  Поля Боранска ме изпрати при Доц. Лалев и той установи точната бактерия и диагноза. Аз направих 6 процедури и се убедих, че Боуен е много ефективна техника. Благодаря на Поля Боранска.”

С. ПЕТКОВА
Казвам си Станислава Петкова и имам дискова херния от около 10 години. През това време съм се лекувала с медикаменти, когато имам кризи. През февруари 2011 ме заболя кръста както обикновено става през зимата. Започнах да пия лекарства, но болката не минаваше. Ходих за 10 дни през април на кални бани в Поморие. През май месец почуствах изтръпване в левия крак. Личния лекар ми даде направление за процедури. Ходих 10 дни във Военна болница. Правиха ми ултразвук и електрофореза с нивалин. Изтръпването на крака изчезна след петата процедура, но болката в кръста - не. Бях отчаяна защото това продължаваше много дълго време. През цялото време пиех какви ли не лекарства. След направен ЯМР в началото на август 2011 год., се установи че имам изявена дискова херния на ниво L5 S1 и протрузия на L4.
За терапията Боуен научих от дъщерята на Поля Боранска при една наша среща същото лято. При едно от посещенията на Поля Боранска в София ми направи една процедура. След няколко дни почуствах подобрение. По време на отпуската ми между 15 август и 6 септември направих още няколко терапии. В комбинация с няколко упражнения които Поля ми показа, в началото на септември не чуствах никаква болка.
Искам да изкажа благодарността си на Поля Боранска за това, че се почуствах като нова в момента в който вече не чуствах досадната болка, която влияеше на нормалния ми начин на живот.

И. ДОБРЕВ
В продължение на няколко години имах сериозни проблеми с общо главоболие, което често прерастваше в пулсации в слепоочията. Помощ от лекари не получих.Използвах непрекуснато обезболяващи. Другият проблем бе сериозна болка в дясното рамо. Започнах процедури по медота Боуен при г-жа Поля Боранска. След 7-8 процедури големият проблем с главоболието намаля до степен  на 2-3 дни много слабо и за кратко време. Резултатът за мен е много добър. За болката в рамото резултатът след процедурата бе светкавичен – болката изчезна веднага. При тези резултати ще продължа с поддържащи процедури.

За повече информация и контакти: 0887939298, Поля Боранска
Терапията се провежда в София, Плевен и Троян

след предварителна уговорка на горепосочения телефон.