spotlight

ПРОЦЕДУРИ

spotlight

БИОГЕННИ ХРАНИ
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

spotlight

БОУЕН ТЕРАПИЯ

spotlight

Масажи

spotlight

БИОКОЗМЕТИКА

spotlight

ЙОГА

Печат
ПДФ
Ян
27

Пациентите споделят

Мнения на пациенти от здравните форуми

От около две седмици използвам колкастра и ЗЕ. Когато започнах да ги давам на Светли той беше с тежка хрема и от три нощи не беше спал. След като един ден пи от тях и му слагах капки колкастра  вечерта детето спа спокойно! Това обаче не е най-хубавото, то следва! Сега две седмици след първия прием, някой от дрешките на Светли му омаляха а други просто ги напълни. Наддаването се личи дори видимо. За две седмици той каза три, четири нови думи и по лесно прави словосъчетания. Обикновенно за месец казва по толкова нови думи, а сега за две седмици! Знам, че някои родители казват, че ефект няма но аз съм МНОГО ДОВОЛНА! Явно си има значение да се подберат точните продукти и доза за да има ефект. Аз се учудих, че толкова бързо се прояви действието при нас. Нека не забравяме, че това са супер храни а не лекарства!

И аз съм много доволна от зелената енергия.Сега смятам да взема и коластра, всъщност каня се от доста време, но все не успявам. Вече на два-три пъти спасяваме антибиотика и се разминаваме само със зелена енергия.

Моят син често има хреме и прави ангини, за това сега съм решила да взема и Есенциални мастни киселини пак на Аква сорс. Просто ефекта беше много категоричен и не смятам да лишавам детето си от здраве! Вече се доверявам напълно на Аква сорс!Опитвали сме какво ли не но такова нещо никога не съм виждала при детето си.

И аз давам на моята дъщеря коластра от 2 месеца-ефекта е поразителен.За този период не се е разболяля нито веднъж а преди това я ''вадехме от калта''-постоянно беше болна .За десет месеца 15 пъти е била болна-опитали сме какво ли не но без резултат.За месеца да има 5 дни в които да е здрава-бяхме се видяли в чудо пък и от изпитите антибиотици направи алергичен шок.Казвам ви незнаех къде се намирам вече от тревоги.Започнах да я лекувам с хомеопатия на БОАРОН, а от там и с коластра, от няколко дни започнахме Ацидофилус и Бифидус \пак на АКВАСОРС\ защото имаме проблем със стомаха.Тези продукти са разкошни и аз вземам от зелената енергия защото от безсънни нощи бях заприличала на мумия.Вече съм добре и се чуствам прекрасно,а най вече и детето.Не смятам да се отказвам от тези ''храни''колкото и средства да ми струват-здравето на детето ми е най важно от всичко друго.

А комбинирали ли сте ЕМК,ЗЕ и Коластра?Това е идеална комбинация за грип,настинки,бронхит или алергии.Аз съм давала на моите деца и много добре помагат.Няма антибиотици и ефекта е поразителен.
От ЗЕ ли незнам но каката много добре се справя в задачите, които им дават в градината. Постоянно получава "отличен" или "браво". Много добре се развива за възрастта си и е много любознателна.Знам,че тези продукти помагат и за това.

Ами ЕМК на Аквасорс съдържат и Омега 6, а не само Омега 3. По-мощни са. Това го пише в книгата на д-р М.Папазова "Хак Рост". И ако трябва да избирам за себе си - предпочитам за същите пари да взема нещо по-цялостно и с повече съставки. Т.е. разбирайте ЕМК.

Ползвам ги за детето от две години и няколко месеца, на практика почти спасихме детето с тях. Имахме страшни проблеми, но се радвам че  открих продуктите на време. От тогава детето приема с удоволствие всички продукти, та тя на практика израсна с вкуса им. Не бих ги заменила за нищо! За себе си съм ползвала само коластра миналата година, успях да отслабна няколко кг. с нея /предполагам/.
Това е! Препоръчвам ги горещо!