spotlight

ПРОЦЕДУРИ

spotlight

БИОГЕННИ ХРАНИ
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

spotlight

БОУЕН ТЕРАПИЯ

spotlight

Масажи

spotlight

БИОКОЗМЕТИКА

spotlight

ЙОГА

Печат
ПДФ
Ян
25

Зелена енергия

Зелена енергия
Зелена енергия е висококачествена универсална клетъчна храна, синергична комбинация от АкваСорс водорасли АФА, едноклетъчното водорасло хавайска спирулина и екологично чиста био люцерна (органична алфалфа) в капсула.
Тя е истински елексир за всеки човек и може да се приема от всички хора с цел профилактика и поддържане на добро здраве, самочувствие, постоянно висока жизненост, работоспособност и енергия, повишаване на имунитета.

Водораслите АФА са елексир за мозъка, а спирулина е суперхрана за тялото и имунитета.

Люцерната алфалфа е призната открай време като най-питателната растителна храна. Много богата е по съдържание на минерали, протеини и хлорофил .
Тя стимулира апетита и храносмилането, усилва жизнеността, повишава издръжливостта, подобрява настроението и самочувствието. Помага за регулиране на холестерола и подхранва черния дроб, бъбреците, половите жлези и мускулите. Полезна е при недохранени, неврастенични, нервни и болнави хора, при безсъние и лошо храносмилане. Помага за спокоен и освежителен сън. Успокоява раздразнения пикочен мехур при простатна хипертрофия. Има благотворно действие при ревматични оплаквания.

Люцерната повишава количеството и качеството на млякото при майки-кърмачки, особено когато то не достига. При бременните жени подобрява усвояването на храната и изхранването на плода, и дава много добър общ енергизиращ, тонизиращ, подхранващ и лечебен ефект.

Зелената енергия (ЗЕ) е особено подходяща за хора, които искат да подобрят жизнеността си и да регулират теглото си. Една капсула съдържа само 2 калории, но доставя на организма много ценни микронутриенти. Най-добре е да се приема заедно с ЕМК и коластра (КолАктив). Тази комбинация може да се употребява неограничено дълго време. Ефектът й при всеки човек е отличен. Това е най-лесния и надежден начин да си набавяме нужните за правилната обмяна хранителни съставки.
Почти всички хора, които употребяват Зелена енергия, съобщават ясно изразен положителен ефект. Но дори и на пръв поглед да не забележите нищо, продължавайте да приемате тази високо хранителна комбинация, тъй като тя води до регенериране на организма на клетъчно ниво и до подобряване на всички физиологични показатели.

Опитът показва изключително благотворен ефект при децата – те растат и се развиват по-добре, боледуват по-малко, имат повече енергия и изглеждат по-добре. Отлична идея е да се дава дори при тежко болни деца, защото се съчетава добре с лечението и подпомага организма да преодолее болестта. Повечето пациенти се справят добре и без антибиотици.
При възрастни хора с намален имунитет и склонност към често боледуване също се постига много добро общо укрепване на организма чрез редовно приемане на ЗЕ, което е от съществено значение особено през зимата и по време на вирусни епидемии.
Особено подходяща е ЗЕ и EMK за всички бременни жени и кърмачки, които искат да запазят здравето си и да осигурят най-доброто за своите деца. Те са напълно безвредни и нетоксични, което е особено важно за бременните и децата.
Средната дневна доза за възрастни и деца над 7 години е 3х1 капсула ЗЕ и 3х7-10 капки ЕМК. Ако сте склонни към напълняване и имате повишен апетит – внимавайте с калориите и се движете повече! Това ще ви помогне да отслабнете. Обяснението е просто – качествено клетъчно хранене.

Анализ на Зелена енергия:

Съдържание на 100 грама
Енергия 1205 kJ
Енергия 284 kcal
Белтъци (N x 6.25) 36.7 g
Мазнини 2.5 g
Наситени мастни киселини 1.3 g
Цис-мононенаситени мастни киселини 0.2 g
Цис, Цис-полиненаситени мастни киселини 0.8 g
Пепел 7.9 g
Влажност 4.8 g
Общо въглехидрати 48 g
Фибри (АОАС) 19.4 g
Налични въглехидрати 28.6 g
Общо захари 3.3 g
Натрий 527 mg
Анализът е извършен от Reading Scientific Research Ltd.

Продуктът не съдържа ГМО.

Опаковка: 120 капсули

Цена: 45,00лв.