Печат
ПДФ

Нашата философия

Да бъдем здрави не е каприз, а отговорност към себе си!

това избрахме за наше мото и оттук тръгнахме с голям ентусиазъм, когато се роди идеята да създадем БИОРЕЛАКС център
Радваме се, че тази единствена по рода си концепция можем да я представим точно в Троян – място сгушено в полите на Балкана и очароващо с чистия планински въздух и близките лечебни минерални извори.
Центърът е създаден с цел възстановяване и профилактика на здравето. 
Защо имаме нужда от здравна профилактика!?! 
Своевременната профилактика на здравето отнема значително по-малко усилия и средства, отколкото при наличие на болест, а вече при сформирано заболяване, дори да губим сили и средства за борба с него, често не можем да възстановим здравето напълно.
При нас можете да закупите сертифицирана био козметика и литература на здравна тематика, да се информирате чрез семинари за най-новите постижения в областта на здравето, алтернативната медицина и здравната профилактика или просто да релаксирате с интересна книга и чаша ароматен чай на фона на вълшебна музика.
Предлагаме още: Термомасаж CERAGEM (уникален метод за профилактика и възстановяване), Светлинна терапия BIOPTRON (стимулира регенеративните и балансиращи възможности на тялото), Магнитотерапия, Детоксикация на организма, Класически масаж, Аромотерапия,  Масаж HOT STONE с вулканични камъни, Антицелулитен масаж, Масаж с мед,  Масаж за изморени крака, Зонова терапия,  Юмейхо терапия, Рейки терапия, Оздравителна гимнастика, Йога.      
Посещението при нас е удоволствие и едно приятно изживяване, което можете да подарите на любим човек със закупуването на ваучер.
Необходимо е само желание и малко време, за да се погрижим за нашето тяло, ум и дух…
…и нека не забравяме, че времето, което си взимаме, е времето, което нещо ни дава.