Печат
ПДФ
Апр
13

Холестон

Маслен извлек от билкова комбинация по специална методика под вакуум.
„Холестон” пречиства кръвта, вкарва в нормите холестерола, отпушва коронарните съдове от плаки и с това предотвратява инсулта и инфаркта.
Лекува следните болести:
1. Коронарни стенози – атеросклерозата на дадена коронарна артерия може да се прояви като стеноза или запушен съд. Атеросклеротичните плаки не позволяват свободно преминаване на кръвния поток. Коронарната болест е болест на обмяната на веществата.
2. Варикозни рани – общо название на всички артериални венозни рани на подбедрицата (зоната под коляното). Най-тънките кръвоносни съдове в кожата – вариците, се пукат и пръскат и в зоната на разлива се задържа кръв, която се превръща в токсичен отпадък.
3. Разширени вени – вените са кръвоносни съдове, които връщат кръвта към сърцето. Венозните клапи спомагат кръвта в съда да се движи само в една посока – от периферията към сърцето. Разширени вени се появяват, когато заболеят тези венозни клапи.
4. Диабетно стъпало – често едни от първите увреждания са на нервите. Те се получават, когато продължително време захарта в кръвта е висока. При диабет се развива и атеросклероза на съдовете на краката и допълнително се нарушава храненето на тъканите. Тези промени при диабета се наричат „диабетно стъпало”.
5. Болест на Бюргер – засяга периферните артериални и венозни съдове, най-вече на долните крайници. Настъпва стеснение на кръвоносните съдове и се нарушава кръвоснабдяването на засегнатия крайник.
6. Болест на Бехтерев – хронично възпалително заболяване, при което се засягат гръбначният стълб и кръстно-хълбочните стави. Може да се увредят и други органи – сърце, очи, бели дробове.
7. Болест на Рейно – нарушаване кръвоснабдяването в крайните части на ръцете, дължащо се на физическо или психическо напрежение, продължително излагане на студ и влага, нарушения в обмяната на веществата.
8. Хронична артериална недостатъчност на крайниците – хроничен недостиг на кръв, доставяна от артериите към даден крайник, поради запушване или стеснение на артерията или на някои клон от нея.
9. Отпушва артерия каротис (сънната артерия)
Състав: глог, невен, жълт кантарион, хвощ, бреза, царевично олио, зехтин и други
Регистрация: Удостоверение за регистрация на закона за храните № 1588/ 2001г., лицензиран от Министерството на здравето. Производството отговаря на здравното законодателство на Република България и Европейския съюз (ЕС) по Наредба №5 на МЗ и МЗХ / ДВ бр. 55 от 07. 07. 2006г.
Начин на употреба:
Да не се разтваря в течности при употреба.
По 50 капки (1 не пълна суп. лъж.) 3 пъти дневно минимум 15 мин. преди хранене – за лечение.
По 50 капки (1 не пълна суп. лъж.) 1 път дневно минимум 15 мин. преди хранене – профилактично.
Разклаща се преди употреба.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
За контакти: 0887/93 92 98 – Поля Боранска